Ez egy régen írt, eddig publikálatlan bejegyzés, nincs benne semmi új, semmi aktualitás, de el szerettem volna mondani. Köszönöm.Teli vagyunk úgynevezett sztárokkal, akiket tol elénk a média. Egyik rosszabb, mint a másik, igazán jó hangot, olyan zenét, amit el lehet viselni igen ritkán látunk csak. Nem vagyok jártas a zenében, nem értek hozzá, de minden nap hallgatok zenét, és szerencsére el tudom dönteni, hogy mi tetszik, és mi nem.

Itt van ez a fiatal srác, Noah Guthrie – mint kiderült számomra Dunát, de talán Mississippi-t is lehetne rekeszteni az ilyen YouTube singer/songwriter-ből –, és olyan zenét csinál, olyan hangja van, amivel szerintem még odaát is könnyen be lehet futni. Itt egy feldolgozás tőle, amin – még az általam is ismert – Gotye slágert dolgozza fel egy szintén tehetségesnek tűnő, ugyancsak YouTube singer/songwriter csajjal. (Erre a számra vannak még azért tuti feldolgozások, lásd ezt a dán kórust! Vagy akár a remek Star Wars témájú paródiát is.)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PmmTUo7MvHY?wmode=transparent]

Ami a befutást illeti, a 15 perc hírnév már megvolt neki, szerepelt az NBC Today Show-jában azzal, hogy saját verziója LFMAO – akiről még soha sem hallottam, de így utólag talán jobb is ez így – hihetetlen népszerű vírus videó lett.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vsvlsuLau5c]