Nem, semmi extra. Nem regi, nem hires, nem specialis.

Ket gyerek keszitette a minap, segitett a szomszednak. Nem, a szomszed sem hires kulonosebben, vagy valami. Oke, a YouTube-on a csatornajan 200 ezernel tobb a feliratkozo. Ettől mar hires? Nem hinnem.

Szoval csinalt egy videot - mindit mindig -, ami szamokrol szolt - mint mindig -, es athivta a szomszed gyerekeket, hogy segitsenek neki a videoban. A videoban irtak egy papirra szamokat - mint mindig. Aztan a video vegen a gyerekeknek felajanlotta a ficko, hogy kapnak 4-4 angol fontot a segitsegert, vagy felteszik a papirt, amit irtak az eBay-re, es annyit kapnak, amennyiert megveszik.

A gyerekek az utobbit valasztottak - szerencsejukre. Az eBay licitalas meg 6 napig (!) tart - licitalhatsz te is! -, de mar ket ezer font felett jar a cucc. Ahogy az egyik YouTube hozzaszolo irja, a ket gyereknek nagyon boldog karacsonya lesz.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xYAU75IS40A?wmode=transparent]

Szohoz sem jutok, el nem tudom kepzelni, hogy ki es miert ad ennyi penzt ilyesmiert. Gondoltam kapnak erte 40-60 fontot, esetleg 100-at. Mondjuk a licitekből latszik, hogy 1000 felett mar inkabb ket, nulla ertekelessel rendelkező felhasznalo van, az egyik raadasul most regisztralt.

Remelem nem a gyerekek szulei azok, akik epp egymasra licitalnak. Mert akkor csak az eBay jar jol.

**Frissites: **Kozben visszaesett a licit, 600 font felett jarnak. Azt irja, hogy az egyik licitalo bevallotta, hogy hamis licitet tett, ezert el lett tavolitva.