Sok-sok ev utan ismet ugy dontottem, hogy valtoztatok a CSIK.net eleteben. Azt gondolom ez igy van rendjen, ha valamit eletben akarunk tartani, akkor időről-időre meg kell ujulni. Ezt teszem most is.

Sok apro ok vezetett oda, hogy valtsak, mar regota bennem van valamilyen iranyu modositas, most vegre eldontottem, hogy merre. Az alapvető problema az volt, hogy tul sok időt es penzt emesztett fel az uzemeltetese a korabbi strukturanak, igy nagyon keves idő jutott a tartalom előallitasanak.

Nem vagyok rendszergazda, hogy modulokat telepitsek, frissitsek, konfiguracios beallitasokat allitgassak, naplofajlokat nezegessek, hibauzeneteket ertelmezzek. Nem vagyok designer, hogy a kinezeten javitgassak, CSS-t baszkuraljak, Photoshop-ot idomitsak, temakat vadasszak.

Egyszerű tartalom-keszitő vagyok, aki a meglevő eszkozoket hasznalja, hogy azt tudjam csinalni, amit szeretnek. Így most mindent valtottam:

  • a domain regisztratorom SWI helyett GoDaddy lett,
  • magam iranyitom a DNS hosztolast a Namecheap Free DNS Hosting szolgaltatasaval,
  • valamint ingyenes tartalom hosztingra valtottam a Google Apps email es egyeb szolgaltatasaival es a Posterous blog szolgaltatasaval.

A regi tartalmak megvannak, de egyelőre nem elerhetőek. Meg keresem a format, hogyan tudom megosztani veletek. Biztosan lesz egy modja, hogy elerhetőek legyenek, amint megtalaltam, szolok.

Hamarosan belakom az uj helyet es megprobalok ertelmes tartalmakon keresztul megosztanom veletek a tapasztalataim. Remelem, hogy legalabb a rengeteg otlet tizedet sikerul megvalositanom most, hogy elsősorban a tartalomra tudok koncentralni.

(Az RSS olvasokat pedig ne felejtsetek frissiteni az uj URL-re!)