Magam sem tudom, hogy miért akartam ezt megcsinálni. De mivel adott volt egy Windows-os laptop és nem akartam vezetékes egérrel bíbelődni, amikor itt van egy Bluetooth-os, gondoltam miért ne?

Ahogy utánaolvastam kiderült, hogy annyira azért nem támogatott, de megoldott. Van Windows-os meghajtó, hiszen a Boot Camp miatt készített egyet az Apple, viszont ez nem érhető el külön, csak a Boot Camp-pel együtt. Arra viszont nincs szükség, így okos emberek kiszedték a Boot Camp-ből a meghajtót, amit így már lehet telepíteni. Töltsétek csak le a Magic Tools for Windows oldaláról. (Ez tulajdonképpen leszedi a teljes Boot Camp-et, amiből aztán csak a meghajtót telepíti fel.)

Miután feltelepítette magát, a Vezérlőpultban lévő Bluetooth eszköz keresés segítségével rá kell keresni az egérre. Miután megtalálta, ki kell választani a listából, majd a rendszer szépen használatba veszi a szükséges meghajtót sok-sok töltögetés után. Bal gomb, jobb gomb, görgetés, minden frankón működik.

A Magic Mouse Utilites-t én nem telepítettem, mert bár érdekelne a Natural Scroll, de a vírusirtóm “módosult Win32/Packed.Themida kéretlen alkalmazás” miatt figyelmeztetett. Úgy döntöttem, inkább kihagyom.