A magam modjan tavaly is megprobaltam felmerni az eselyeket, persze a valosaghoz egesznek semmi koze nem volt, de a lenyeg itt ugyis csak annyi volt, hogy az ember valahogy kibirja a szezon kezdeteig.

Iden sincs ez maskepp, bar az arab vilag politikai helyzete miatt kisse csuszott a szezonnyito futam (elmaradt a bahrein-i, az ausztrallal indul most hetvegen), azert a lenyeg meg nem valtozott: tovabbra is a kedvenc sportom maradt, mit nekem amerikai foci, vagy jegkorong!

Latolgatok

Aki ismer, tudja, hogy alapvetően Alonso parti vagyok, de en mindenkit szeretek, aki jo versenyt produkal. Nalam pedig a jo verseny azt jelenti, hogy ha valaki a hataron autozva produkal es hozza az eredmenyt, legyen az Alonso, Schumacher, Hamilton, vagy Vettel.

_

Ferrari_f150_launch_2011-7Jle0294Redb_rb7_2011Mcla_mp426_berl_2011-10Rena_launch_jl_proc_2011-23

_Az idei evre hatvanyozottan igaz lesz a fene se tudja, hogy ki mennyire erős megallapitas. Alonso es a Ferrari talan mar osszehangolodtak, r__emelhetőleg jo autot is sikerult epiteniuk. Vettel es a Red Bull cimvedőkent Adrian Newey-val nem tudnak nagyon mellefogni. Schumacher es a Mercedes talan egy olyan ev utan, ahol tudtak foglalkozni a jovő evi autoval (nem ugy, amint 2009-ben) tudnak eredmenyt letenni az asztalra. Hamilton es a McLaren pedig mindig kepes olyan valtasokra, hogy veszelyesek legyenek. (Szegeny Kubica is ide tartozik, de ő leirta magat az evre.)

__Izgalmas futamokat!

A lenyeg, hogy legyenek futamok, legyenek szoros, kielezett parharcok. Remeljuk, hogy a szabalymodositasok (KERS, allithato hatso szarny, gyorsan kopo gumik) elősegitik majd ezt es egyre kevesebben lesznek azok, akik vasarnap delutani sziesztakent hasznaljak a kozvetiteseket az elalvashoz.

(Aki tudja, hogyan tudom nezni itthonrol a BBC HD kozvetiteset a futamokrol, az ne habozzon szoljon!)