Több mint két ezer font egy kézzel írt papírért [Frissítve]

Nem, semmi extra. Nem régi, nem híres, nem speciális.

Két gyerek készítette a minap, segített a szomszédnak. Nem, a szomszéd sem híres különösebben, vagy valami. Oké, a YouTube-on a csatornáján 200 ezernél több a feliratkozó. Ettől már híres? Nem hinném.

Szóval csinált egy videót – mindit mindig -, ami számokról szólt – mint mindig -, és áthívta a szomszéd gyerekeket, hogy segítsenek neki a videóban. A videóban írtak egy papírra számokat – mint mindig. Aztán a videó végén a gyerekeknek felajánlotta a fickó, hogy kapnak 4-4 angol fontot a segítségért, vagy felteszik a papírt, amit írtak az eBay-re, és annyit kapnak, amennyiért megveszik.

A gyerekek az utóbbit választották – szerencséjükre. Az eBay licitálás még 6 napig (!) tart – licitálhatsz te is! -, de már két ezer font felett jár a cucc. Ahogy az egyik YouTube hozzászóló írja, a két gyereknek nagyon boldog karácsonya lesz.

Szóhoz sem jutok, el nem tudom képzelni, hogy ki és miért ad ennyi pénzt ilyesmiért. Gondoltam kapnak érte 40-60 fontot, esetleg 100-at. Mondjuk a licitekből látszik, hogy 1000 felett már inkább két, nulla értékeléssel rendelkező felhasználó van, az egyik ráadásul most regisztrált.

Remélem nem a gyerekek szülei azok, akik épp egymásra licitálnak. Mert akkor csak az eBay jár jól.

Frissítés: Közben visszaesett a licit, 600 font felett járnak. Azt írja, hogy az egyik licitáló bevallotta, hogy hamis licitet tett, ezért el lett távolítva.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s