Egy friss kezdet

Sok-sok év után ismét úgy döntöttem, hogy változtatok a CSIK.net életében. Azt gondolom ez így van rendjén, ha valamit életben akarunk tartani, akkor időről-időre meg kell újulni. Ezt teszem most is.

Sok apró ok vezetett oda, hogy váltsak, már régóta bennem van valamilyen irányú módosítás, most végre eldöntöttem, hogy merre. Az alapvető probléma az volt, hogy túl sok időt és pénzt emésztett fel az üzemeltetése a korábbi struktúrának, így nagyon kevés idő jutott a tartalom előállításának.

Nem vagyok rendszergazda, hogy modulokat telepítsek, frissítsék, konfigurációs beállításokat állítgassak, naplófájlokat nézegessek, hibaüzeneteket értelmezzek. Nem vagyok designer, hogy a kinézeten javítgassak, CSS-t baszkuráljak, Photoshop-ot idomítsak, témákat vadásszak.

Egyszerű tartalom-készítő vagyok, aki a meglévő eszközöket használja, hogy azt tudjam csinálni, amit szeretnék. Így most mindent váltottam:

  • a domain regisztrátorom SWI helyett GoDaddy lett,
  • magam irányítom a DNS hosztolást a Namecheap Free DNS Hosting szolgáltatásával,
  • valamint ingyenes tartalom hosztingra váltottam a Google Apps email és egyéb szolgáltatásaival és a Posterous blog szolgáltatásával.

A régi tartalmak megvannak, de egyelőre nem elérhetőek. Még keresem a formát, hogyan tudom megosztani veletek. Biztosan lesz egy módja, hogy elérhetőek legyenek, amint megtaláltam, szólok.

Hamarosan belakom az új helyet és megpróbálok értelmes tartalmakon keresztül megosztanom veletek a tapasztalataim. Remélem, hogy legalább a rengeteg ötlet tizedét sikerül megvalósítanom most, hogy elsősorban a tartalomra tudok koncentrálni.

(Az RSS olvasókat pedig ne felejtsétek frissíteni az új URL-re!)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s